DreamHack 2013 aduce elitele StarCraft II și Counter-Strike la București

Competiție, adrenalină, hardware de ultimă generație, premii și cosplay ar fi termenii care descriu cel mai bine atmosfera de la DreamHack 2013.

DreamHack

Cei mai cunoscuți jucători de StarCraft, Counter-Strike și League of Legends au venit să câștige premiile de peste 50000 de dolari puse la bătaie. Nici spectatorii nu au fost neglijați, cei peste 10000 de vizitatori așteptați la evenimentul ce are loc în acest weekend la Sala Polivalentă pot câștiga premii în valoare de peste 15000 de euro.

DreamHack

Printre „vedetele” prezente la eveniment se numără jucătorii de StarCraft II, Flash, MaNa, românul NightenD, precum și cele mai tari echipe de Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends, Ninjas in Pyjamas, Na’vi, Fnatic, sau Copenhagen Wolves. Aceștia au venit pentru premiile puse la bătaie și pentru a se califica în marea finală DreamHack Winter din Suedia.

DreamHack

Organizată de ComputerGames.ro, ediția DreamHack 2013 este susținută de Romtelecom, ASUS, PC Garage, Kingston, Nvidia, HTC, Logitech, Maguay, Bitdefender, AMD, LikeIT, MadCatz, Coca Cola, mobilPay, Eaton, King, Nanoxia, Natec Genesis, Rin Hotels, Red Goblin, Jerry’s Pizza, Casa di Luigi.

Galerie Foto Dreamhack Open 2013

dreamhack-galerie-foto

Trimite articolul și prietenilor tăi!

Un comentariu

  1. Genial filmuletu :)), totusi as fi preferat mai multe zone cu sunet de acolo, atmosfera a fost mult mai ‘incarcata’ 🙂

Comentariile sunt închise.