Recomandări de programe [2009]

Ultima actualizare 7.07.2009
Securitate:

Remote desktop:

Player audio/video:

Manager/editor foto:

Manager fişiere/directoare(dosare):

Recuperare fişiere:
  • Recuva (recuperarea fişierelor de pe hard disk, memory stick-uri)

Utilitare PDF:

Ardere CD/DVD:

Manager procese:

Utilitare pentru intreţinere:

Monitorizare timp:

Diverse:

Trimite articolul și prietenilor tăi!

66 comentarii

  1. Spybot a cam ramas un pic in urma comparativ cu noua generatie anti-spyware ,- Superantispyware, Malwarebytes, A-squared free – , si cred ca si despre Ad-aware se poate spune asta.
    Ca software de ars discuri – Ashampoo burning studio free e o alternativa excelenta de Nero , mai ales ca Ashampoo au si o multime de promotii unde ofera gratis Burning Studio vers. shareware.
    Convertor fisiere audio-video – XMedia recorde (si portabil).
    Arhivare – Izarc (si portabil numai ca in vers portabila nu ai parte si de extensiile de explorer)face treaba mai bine decat 7-zip si e free( se descurca cu mai multe tipuri de arhive , are si un convertor de imagini virtuale).
    Encrypt Files – encriptor fisiere si directoare ce poate utiliza o multim de algoritmi , si mai pot adauga nu in ultimul rand Secunia PSI – scanner al aplicatiilor vulnerabile -un utilitar excelent de nelipsit dupa parerea mea.
    Iar ca add-onuri de securitate pt. browsere(IE si FF) poate intra McAfee SiteAdvisor si WOT.

    • „Spybot a cam ramas un pic in urma comparativ cu noua generatie anti-spyware” Asa e da’ ce sa-i faci.. nostalgia. Folosesc si acum Spybot pentru ca este un program elegant intocmit si usor de utilizat.

  2. Felicitari pentru articol, totusi, pentru un incepator, raman la ideea ca trebuie sa-i oferi ceva simplu, sau ca sa ma exprim altfel, cu lingurita, daca oferi prea mult, se sperie si fuge … ! :))

  3. In prima categorie as mai adauga asa: Outpost free(firewall), Spyware Terminator (antispyware) 😉

  4. Thunderbid merge pe Windows, Linux si Mac. Nu da rateuri si nu e o gaura in securitatea sistemului chiar si fara setari suplimentare, este suficienta instalarea default.

    • Şi eu îl folosesc de multă vreme, însă n-am scris încă nimic despre el pentru ca vroiam să pregătesc un tutorial mai complex..
      Este într-adevar un program foarte util, mai ales cu câteva extensii adăugate..

  5. Pentru capitolul securitate foarte utile pot fi: Malwarebyte si SuperAntiSpiware. Pentru cei care folosesc Mozilla (Firefox, SeaMonkey sau Thunderbird)foarte util este MozBackup daca va reinstalati des sistemul sau doriti sa puneti bookmark sau extensiile pe Mozilla aflat pe alt sistem. Un e-mail client mai bun decit Outlook este Thunderbird de la Mozilla.

  6. si eu folosesc avira,comodo,foobar2000(care se aude mai bine decat winamp)-ca alte programe freeware pe care le folosesc iti pot recomanda:IrfanView,CCleaner,Limewire,Superantispyware

  7. eu folosesc cu succes urmatoarele(in afara de multe mentionate de tine):BurnAware free,Daemon Tools(cu plugin ISO maker)ThreatFire,Paint.NET,Notebook Hardware Control,Encript File,etc…

  8. READON TV,GAME BOOSTER,CCLEANER,AOA AUDIO EXTRACTOR,UNLOCKER,SCREEN VIDSHOT…………………………..

  9. Daca imi dai voie mai recomand doua programe gratuite
    1 FastStone Image Viewer(vezi ce scrie si Radu C. pe CNET.ro)
    2 IObit Smart Defrag
    Eu zic ca sunt foarte bune, le folosesc pe amindoua.

  10. Mda ..multumesc moderatorului care mi-a sters link-ul spre acest „Acronis” ..Totusi nu inteleg de ce :-?? …nu am promovat nici un fel de piraterie [-x ,asa ca ar fi bine Domnule Moderator sa lasi aceste „mici ajutoare” si sa nu le mai stergi;)

Comentariile sunt închise.